Hitra FK - Ørland BK 10-1 (5-0):

Hitra FK hadde søndag ettermiddag invitert Ørland BK til Hitra idrettspark for å teste form og målteft før sesongen starter om noen uker. Hitra, som skal ut i sin andre sesong i 4. divisjon, viste seg fort flere hakk større enn 5. divisjonslaget Ørland.

Fjorårets treningsoppgjør mellom disse to lagene endte etter sigende med Ørland-seier. Men i dag var det vesensforskjell på lagene, i favør Hitra. I første omgang puttet Hitra fem mål, og det samme skjedde i rask rekkefølge i andre omgang. Inntil det gjensto en halvspilt omgang var hjemmelaget oppe i timålsledelse. Lagledelsen til Hitra gjorde da noen bytter i angrepet som minsket effektiviteten. Samtidig ble det mye ukonsentrert spill også i midtbaneleddet, og laget gjorde derfor ikke flere mål.

Ørland var praktisk talt ikke frampå med en eneste målsjanse, med unntak av ett mål mot slutten etter slurvete forsvars- og keeperspill hos Hitra. Hvorvidt dette resultatet er en pekepinn på Hitras sjanser i 4. divisjon, er vanskelig å si noe om. Til det var Ørland en for svak motstander i dag.