Under Idrettens hederskveld den 19. oktober, skal Sør-Trøndelag idrettskrets hedre sine ildsjeler.

Hver kommune har pekt ut hver sin ildsjel som mottar utmerkelsen Årets Ildsjel.

HER ILDSJELENE I VÅR REGION:

Lars Vaslag - Fjordglimt:

Snillfjord kommune har foreslått en mann som har vært helt sentral i idrettsaktiviteten i de ytre deler av Snillfjord gjennom mange tiår, nemlig Lars Vaslag. I begrunnelsen heter det:

«Lars var med da Fjordglimt ble stiftet i 1979. Etter det har han sittet som leder i laget i til sammen 20 år. Han har vært ivrig med på opparbeidelsen av Vaslag stadion og klubbhuset. Terrengløpet Vinganrunden som ble arrangert for 19. gang i år har hatt Lars som primus motor frå starten. Han har omsorg for at alle sammen skal ha det bra og er en ekte Ildsjel.»

Andreas Kvingedal - Nabeita Idrettslag

Andreas har vært aktiv i Nabeita IL siden han Frøya ankom sommeren 1977. Håndballtrener, håndballdommer og leder i NIL i fleire år. Han var leder av byggingen av den populære trimhytta Nabben. Han arbeidet aktivt for å dra i gang Frøya Fotballklubb og ble første leder i klubben. Han er formann i International Island Games Association Frøya.

Lena Langdal Antonsen - Hitra Fotballklubb

Hun er positiv og entusiastisk, en pådriver og en god organisator. Det er aldri et nei å få av Lena, og hun stiller opp på absolutt alt hun blir spurt om. Lena tryller frem løsninger på alle utfordringer og er alltid like sprudlende, blid og tålmodig. Oppmann, trener, nestleder – en drivkraft for gutte-håndball og damefotball.

Det blir også delt ut priser for idrettsmerke av alle grader, og man vil hedre toppidrettsprestasjoner, studentidrett, bedriftsidrett og årets arrangør.