Forrige helg konkurrerte Kevin Larsen mot verdens sterkeste menn i Finland. Det endte med en 11. plass, etter kun noen ukers varsel og intens trening før. Se han løfte 400 kilos traktordekk som oppvarming her.

- Jeg er kjempefornøyd med det jeg oppnådde. Det var ikke så mye tid å forberede seg på, men jeg gjorde mitt beste og endte ikke på sisteplass, så det var bra, flirer han.

- Da jeg fikk sjansen til å konkurrere i Nederland denne helgen også, måtte jeg bare dra, sier Larsen fornøyd.

- Mot verdens sterkeste

I denne helga skal han nok en gang måle krefter mot noen av verdens sterkeste. På alle stevnene han deltar, samler Larsen poeng underveis i Strongman Champions League.

- Det er ulike folk som deltar på hvert stevne. Dermed kan man jobbe seg oppover resultatlistene sammenlagt. Jeg vil jo representere Hitra på en god måte, så håper jeg kan klatre på rangstigen, forklarer vektløfteren.

- Savner familien [M1]

Men å løfte traktordekk og dra lastebiler, er ikke det eneste som er tungt for vektløfteren. Å være borte fra kjæresten og sin lille gutt på to måneder, er også tungt.

- Jeg får litt dårlig samvittighet av å være på jobb og trening så mye som jeg er. Men det blir vel roligere til høsten. Da blir det mye pappa og Magnus kos, lover han.