Håndball herrer 3. divisjon

Charlottenlund SK Håndball Elite2 - Frøya: 40-32

Frøyas håndball-herrer har dobbel bortekamp denne helga. Lørdag var det Charlottenlund som var motstander. Frøya gikk sterkt ut og dominerte deler av førsteomgang. Etterhvert ble det klart at hjemmelaget var målmessig overlegne. Kampen endte 40-32.

- Vi fikk en bra start ledet med 3-4 mål og hadde styringen i kampen. Vi slipper oss litt ned i forsvar og de tar oss igjen og de går til pause med en 5 måls ledelse, forteller lagleder Roger Tvervåg, som sammen med gutta ble enige om at dette ikke skulle være kjørt. Andre omgang ble noenlunde jevn, men Charlottenlund rykker i fra på slutten og vinner til slutt med åtte mål.

- Vi var bra fremover. Men når man slipper inn 40 mål så vinner man ikke håndball kamper. Så vi må opp mange hakk i forsvar til morgen om vi skal ta med poeng fra Melhus.  Gutta fikk lov til å deppe i 10 minutter, men så lovte de meg og begynne å se framover til kampen i morgen. Jeg har tro på at vi skal reise oss og vise hva vi duger for mot Melhus, sier treneren til lokalavisa Hitra-Frøya.

Frøyas topppscorer ble Robin Norheim med 11 nettkjenninger, tett fulgt av Marcus Nøstan med sine ti. Andre målscorere var Sarunas Ceponis (2), Kristian Sjøli (4), Hans Petter Trøa Sandvik (1) og Marius Næss (4)

Petter Erlandsen pådro seg forøvrig rødt kort i kampen etter tre utvisinger.

Charlottenlund gikk med denne seieren opp på àpoeng med Sverresborg på førsteplass i avdelinga. Frøya har 5.plass på tabellen etter fire spilte kamper med fire poeng.

Søndag drar Frøya videre mot Melhushallen og ny kamp mot Melhus/Gimse. Denne motstanderen har før helgas kamp to poeng.