- Jeg tror ikke vi noen gang har hatt så stor utskiftning i styret, men det er ingen dramatikk knyttet til dette. Mange nye folk gir også muligheten for mange nye tanker i ledelsen.Det sa Mariann Berg fra Lysøysund IL da hun på helgens regionsting i Trondheim takket for tilliten ved å bli valgt til regionens nye styreleder. - Jeg har fått med meg en veldig fin gjeng og går til jobben med både ydmykhet og spenning. Vi skal spre begeistring og innsatsvilje og mane til respekt og fair play ut i klubbene, men også ha det med oss i alt arbeidet vi gjør i ledelsen av regionen, sa Mariann Berg.

Som vara i styret

Og blant de innvalgte er Ingrid Kristiansen, mangeårig og fortsatt svært aktiv i lokalhåndballen på Frøya. Ingrid er valgt inn som vara i regionstyret i Norges Håndballforbund Midt-Norge.

Det nye regionstyret består av Mariann Berg (Lysøysund IL) leder, Tore Aalberg (Hommelvik) nestleder; fire styremedlemmer: Geir Roger Flatøy (Sandnessjøen IL), Monica Ibsen (NTNUI), Jenny-Marie Langåssve (Levanger HK) og Jarl Martin Møller (Hødd IL/Handball). To varamedlemmer: Ingrid Kristiansen (Frøya IL) og Kim Hugo Eggen (Skåla IL).

Heder til Eli Kristin Fredagsvik

I tillegg til valg og saker til behandling på tinget, var det også plass for å hedre de mange som står på sent og tidlig for at unger og voksne skal kunne drive håndball.

Elleve av håndballens tro tjenere ble tildelt utmerkelser i forbindelse med tingmiddagen lørdag. Blant dem også en frøyværing, nemlig Eli Kristin Fredagsvik, som fikk hedersmerke i sølv.

Utmerkelser: Hedersmerke i gull fikk Anne Johansen (nr. tre f.v.) og Noralf Heggem (nr. fire f.v.). Hedersmerke i sølv til f.v. Arild Myhre, Stein Aarøen, Sigvard Magelssen (nr tre f.h.), Eli Kristin Fredagsvik (nr. to f.h.) og Harald Eidsaa (t.h.) Ikke til stede da bildet ble tatt og som også fikk hedersmerke i sølv: Marie Bendiksen Lind, Endre Storholt, Arild Reitan og Jan Erik Runhaug. (Foto: Eva Schei)