I sesongens siste kamp var Hitras mål å revansjere 0-5-tapet tidligere i høst.

Hitra åpnet friskt, og spillerne jobbet godt. I en omgang med få sjanser, hadde Hitra de beste mulighetene. Det var derfor ikke ufortjent at Roar Strand Hansen kunne sende heimelaget i ledelsen etter en corner helt i slutten av omgangen.

Etter hvilen fortsatte stillingskrigen på midtbanen, men på en av sine få sjanser klarte Tydal å utligne midtveis i omgangen.

Mange trodde likevel Hitra ville ta alle poengene da Sindre Kvakland 10 minutter før slutt løp igjennom forsvaret og sendte Hitra i ledelsen 2-1.

Fra 2-1 til 2-4 på 10 minutter

Men slik skulle det ikke gå. Først utligner gjestene til 2-2 sju minutter før slutt. Deretter glipper det ytterligere to ganger i Hitra-forsvaret, og kampen ender 2-4.

Kampen ble preget av mange dueller og tøft spill. Dommeren måtte dele ut flere gule kort. Hitras Morten Næss pådro seg to gule kort, og måtte forlate banen et kvarter før slutt.

Trener Eirik Eriksen var naturligvis skuffet etter at det raknet på slutten. Likevel er han fornøyd med at laget i lange perioder spiller jevnt med Tydal.

- Da vi møtte Tydal tidligere i høst ble vi nærmest rundspilt. Derfor er det godt å se at laget hever seg igen, sier Eriksen.

Best på et kjempende Hitralag var denne gang Roger Olsen som jobbet iherdig og vant mange dueller på midtbanen.

Det var allerede før kampen klart at Hitra ville berge plassen i 5.divisjon etter 18 poeng på like mange kamper.

SE TABELLEN HER