Sykkelrittet Tour de Frøya er av juryen utpekt til vinner av Arrangementsprisen, en pris arrangøren vil få tildelt under Idrettens Hederskveld. Dette er den store festkvelden for idretten tilknyttet Sør-Trøndelag Idrettskrets. Her hedres toppidrettsprestasjoner, arrangement og ikke minst alle ildsjel-prisene (en fra hver kommune).

Tour de Frøya gjennomførte i vår et stort idrettsarrangement med omlag 1.000 syklister og et stort folkeliv rundt løypa. Dette har også idrettskretsen merket seg.

- Vi i Tour de Frøya er veldig stolte over å motta prisen. Det betyr at vi gjør noe som er viktig og som også får oppmerksomhet langt utenfor kommunegrensen, sier styreleder Nils Jørgen Karlsen. Han retter takken til både medarbeiderne og til lokalsamfunnet.

- Uten et engasjert styre, et stort antall frivillige og ikke minst støtten fra næringslivet i regionen, hadde vi ikke klart dette. Gode tilbakemeldinger og velviljen fra frivillige og næringslivet motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet, sier Karlsen.

Styreleder i Tour de Frøya, Nils Jørgen Karlsen

Idrettens Hederskveld arrangeres fredag 16. oktober i Trondheim.

Besøk også Tour de Frøyas Mitt Lag-sider