Hitra Fotballklubb vil ha en syngende hærskare av supportere i ryggen når laget entrer Abrahallen i Malvik lørdag ettermiddag. Målet er selvsagt å overliste Melhus Fotball i retten til å få spille i neste års 4. divisjon.

- Dette blir årets cupfinale og vi setter opp gratis buss til Abrahallen fra Hitra Idrettspark. Ta på HFK-klær og spis mye IFA - her skal det synges! skriver fotballklubben på sine Mitt Lag-sider.

Her er klubbens nye musikkvideo (ekstern lenke)

Hitra FK tapte som kjent knepent i den siste og avgjørende kampen mot Røros. NTNUI 2 ble nummer to i den andre 4.divisjonsavdelingen, og skulle normalt ha beholdt plassen. Men fordi NTNU 1 rykker ned fra 3. til 4.divisjon, må NTNUI 2 flyttes til 5.divisjon. Klubben som overtar denne plassen er Hitra FK som er det best rangerte laget på 6.plass i de to 4.divisjonsavdelingene. Den endelige plassen i 4. divisjon går til vinneren av oppgjøre Melhus-Hitra.

5.divisjonslaget Melhus har allerede slått Brekken i et jevnt oppgjør sist helg om retten til å få måte Hitra i denne siste og avgjørende kampen.