Satser en hundrelapp på at Frøya FK vinner sin avdeling i år, får du 1500 kroner tilbake hos NordicBet.

Selskapet har langt mer tro på Strindheim, og fir bare 1,75 i odds på dette laget.- Strindheim hadde en tung sesong i fjor med mange skader og nedrykk til 3.divisjon. Årets tropp ser faktisk bedre ut sammenlignet med forrige sesong, samtidig som skadesituasjonen i troppen er lysere enn på lenge. Vi har god tro på Strindheim og lanserer klubben som klare favoritter til å rykke opp. At Stjørdals-Blink og Tiller havnet i en annen avdeling svekker neppe mulighetene til Finn Morten Moes mannskap.- Nærmeste utfordrer til klubben fra Myra er slik vi ser det laget fra lottobygda, nemlig Verdal. De har vært med og kjempet i toppen i flere sesonger og satser fortsatt hardt med spillende trener Trond Viggo Thoresen i spissen. Skulle de hvite og blå lykkes får du 5,00 i odds.KIL/Hemne og Steinkjer er to lag med potensiale til å kjempe helt i toppen. 8,00 er oddsen du får dersom du tror på ett av de lagene. KIL/Hemne har stort sett samme tropp som i fjor, men har mistet Sindre Belsås til Buvik. Roar Melkvik (ex.Frøya) gjør en spennende førstesesong som trener i klubben, mens kontinuitetsbærere som Solem, Zahl, Klungervik og Løseth fortsatt er med og drar lasset. Steinkjer hadde en katastrofal sesong i fjor med internt rot, trenerbyttter og elendige sportslige resultater.

Frøya midt på treet

NordicBet mener lag som Frøya, Charlottenlund og Kolstad har alle klasse og mannskap til å slå hvem som helst i denne avdelingen.

- Men vi har vondt for å se noen av dem gå helt til topps. Frøya har mistet mange sentrale spillere siden forrige sesong, mens Charlottenlund har blitt et slags "hvilehjem" for gamle kvalitetsspillere. Orker gutta, kan de slå hvem som helst, men treningsmengde og ambisjoner gjenspeiler ikke en plass i toppen.

Bunnen

I bunnen føler NordicBet seg ganske sikre på at de nyopprykkede lagene vil få det tøft.

- Særlig Åfjord, som er helt ferske i disse sammenhenger tror vi kommer til å slite. På tross av noen oppløftende resultater i vinter, mener vi bestemt det skal bli hardt for de gule å holde seg. Tangmoen rykket ned i 2010, men kom tilbake igjen på første forsøk. Den unge mannskapet fra Stjørdal er spennende, men alt annet enn bunnstrid vil nok overraske mange.

Oddsene

Strindheim 1,75

Verdal 5

KIL/Hemne 8

Steinkjer 8

Ranheim 10

Frøya 25

Charlottenlund 15

.....

Kvik 75

Tangmoen 75

Åfjord 100