Søndag arrangerte Hitra friidrettsklubb testløp med over 30 løpere på startstreken.  I noen få minusgrader og strålende sol sprang løperne deler av Hitraløpets kjente løypetrasè på 5,7 km, slik at de fikk testet seg til Hitraløpet som arrangeres lørdag 12. april.

På herresiden gikk to løpere rett i tet og var i særklasse. Nils Jakob Kjølsø trakk det lengste strået og løp først i mål, tre sekunder foran Tesfu Dawit.

På damesiden viser Unni Cicilie Haugen gryende storform, og kom i mål på tiden 25.26. Selam Weldu ble her nummer to med tiden 32.05.

To løpere som også utmerket seg er Naod på tiden 24.36 og Logman med  29.33. Disse to har akkurat startet å løpe med klubben, og har hittil hatt en stor framgang.

Etter løpet møtte mange fornøyde og slitne løpere Hitrahallen for premieutdeling. Alle fikk medaljer, mens vinnerne i både dame- og herreklassen fikk pokaler.

- Positivt

Dette var et meget vellykket testløp som bekrefter den positive tendensen som preger klubben for tiden.

- Vi begynner allerede nå å se frem til Hitraløpet der vi virkelig skal tapetsere premiepallen med lokale løpere, sier trenerne Kjell Vidar Norheim og Jan Ulrik Kjølsø.

De vil arrangere flere testløp i tiden fremover og ønsker alle hjertelig velkommen for  å teste formen sammen med fridrettsklubben.