ÅFJORD - FRØYA 7-1:

- Teoretisk er det vel fortsatt håp, men i praksis er vi nede.

Det er alt en svært skuffet sportslig leder Stig Halvorsen orker å si tillokalavisa etter det skuffende 7-1 tapet borte mot Åfjord i ettermiddag(lørdag). Med full pott og motstandere som avga poeng, kunne det fortsatt værtet lite håp om videre 3.divisjonsspill til neste sesong. Men nå har selvoptimistene gitt opp håpet, og klubben må forberede seg på spill en divisjonlavere.

Frøya startet kampen veldig bra. Allerede etter ett minutt knallet Karolis til med et kjempeskudd, som dessverre gikk like utenfor. Også videre hadde gjestene et godt tak om spillet. Hadde dommeren gjort som Frøya-spillerne ropte på, nemlig å dømme straffe da Magnus ble felt innenfor 16-meteren, kunne det videre forløpet blitt artig.

I stedet tar hjemmelaget over føringa, og lager en svært utrivelig ettermiddag for Frøyas spillere og supportere. Etter halvtimen kommer det første målet, og derfra og ut kampen er det nesten bare Åfjord. Hele sju baller klarer fosningene å få inn før det var slutt. Frøya klarte ett (redusering til 4-1 ved Jørgen Utvik Karlsen).

- Dette er direkte flaut!!! skrev en frustrert Halvorsen på live-oppdateringa da 7-1 målet ble satt inn fra omlag 30 meter helt i sluttminuttene.

LES DETALJERT KAMPREFERAT HER (FRA LIVE-OPPDATERINGA)

Dermed er som sagt det aller meste av håp ute for denne sesongen. Vi får heller glede oss til neste sesong, der vi håper og tror på nye oppturer og en kamp i øvre sjikt av tabellen igjen.