Fredag kveld spilte Sandstad/Hitra2 bortekamp mot Nidaros i 6.divisjon.

Nidaros omtales som farmerlag til Kil/Hemne, og består av flere hemnværinger og studenter fra ulike landsdeler - de fleste med erfaring fra 3-4 divisjon.

Det var et spent Sandstad/Hitra2 som reiste til kamp med ikke et absolutt toppet lag.

Kampen startet på verst tenkelige måte da Nidaros scoret etter 6 min. Derfra var det Sandstad/Hitra2 som trykket på og produserte flere store sjanser uten å få uttelling. Men mot spillets gang kontret Nidaros og satte inn 2-0 etter 33 minutter.

Sandstad/Hitra2 fortsatte trykket og ble belønnet med straffe i det 37 minutt. Knut Are Elvemo satte ballen i mål, og dermed  2-1 ved pause.

Andre omgang fortsatte som første med masse dueller og kjemping  på midtbanen. I det 57 minutt går Nidaros opp til 3-1 på en noe heldig scoring.

Etter dette produserer hitterværingene flere gode angrep uten å få uttelling. Nidaros som nok trodde på enkel match spiller hardt og til tider noe ufint,  noe som resulterer i flere ufine taklinger og til slutt rødt kort etter 61 minutter.

Til tross for mye Sandstadovertak ender kampen til slutt 3-1 etter at Nidaros scoret på alle sine tre store målsjansjer.

-Det var en litt skuffet gjeng som følte de hadde fortjent poeng i dag, forteller lagleder John Olav Johansen., og legger til:

- Men slik er fotball; brutal. Det laget som scorer flest mål vinner, uansett om man har overtak og vinner i antall målsjanser.

Ny mulighet til poeng blir det torsdag når Orkanger2 kommer til Sandstad.