Juniorklassen (G19) er i år den eneste klassen over guttenivå med lokaloppgjør mellom Hitra og Frøya, etter at Frøya i år igjen stiller med juniorlag.

– Sesongens desidert største høydepunkt for gutta, sier Otto Stub jr., trener for Hitras juniorer.

Motivert stemning i stallen

- Gutta er rågira. Jeg trenger nok ikke motivere dem noe ekstra før denne kampen, for å si det sånn. Både jeg og gutta gleder oss veldig, og vi kommer til å gå ut i hundre og deretter bare øke. Det er taktikken, røper Otto Stub Jr.

Han forteller at alle er på plass og i form, og at Frøya må se opp for kjappe, treffsikre spisser. Han føler også at forventningspresset ligger på Frøya, noe han tror kan være til fordel for hjemmelaget.

- Frøya har spillere som også er med på A-laget, og bør dermed være hakket bedre enn oss. Sånn sett ligger ikke presset på oss, selv om vi har fått en brukbar sesongstart og for øyeblikket ligger øverst på tabellen, sier han.

Øverst på tabellen

Hitra FK ligger øverst på tabellen med ni poeng etter fire spilte kamper. Guttene gikk på det første tapet i helgen, da Nationalkameratene vant 2-0 på hjemmebane. Frøyas juniorer spilte for øvrig uavgjort mot samme lag tidligere i uka, og ligger for øyeblikket på en femteplass med 4 poeng etter tre kamper.

Garanterer en spennende kamp

Trener for Frøyas juniorlag, Stig Halvorsen, tror på en spennende og jevn kamp, og mener det er viktig å ta vare på lokaloppgjørene.

- Jeg kan love at denne kampen blir mye mer interessant og spennende enn landslagskampen, sier han og oppfordrer alle til å komme til Fillan for å se på to jevngode lag knive om heder og ære i øyrekka.

SE TABELLEN HER