6.div: Sandstad – Mausund 1-3:

Sandstad hang langt bedre med i onsdagens lokaloppgjør enn tilsvarende kamp i fjor som endte med stortap 1-10.

Heimelaget åpnet godt, og Halvard Eriksen som har funnet fram fotballskoene igjen, var svært nær ved å gi Sandstad ledelsen etter bare noen få minutter.

Begge lagene fikk flere muligheter, men mål ble det ikke før Mausund fikk straffespark etter et kvarters spill. Ronny Sundberg var sikker fra 11-meteren.

Sandstad slo imidlertid tilbake fem minutter senere da Rune Akseth utlignet. 1-1 ble også pauseresultatet.

Etter sidebytte kom Sandstad best i gang, men to raske scoringer tidlig i omgangen av Mausunds John Ivar Theodorsen og Eirik Skarsvåg avgjorde kampen.

Resten av omgangen var jevn, og begge lag hadde gode muligheter til nettkjenning uten  å lykkes. Dermed vant Mausund 3-1 fordi laget var mer effektive foran målet enn Sandstad.

Rustne

Mausundoppmann Joar Johansen var ikke spesielt godt fornøyd med spillet.

- Mange av spillerne virket rustne. I tillegg er det lenge siden flere har spilt kamp. Men jeg er selvfølgelig godt fornøyd med at det ble tre poeng, og så får vi håpe prestasjonene bedrer seg etter hvert som vi får mer kamptrening, oppsummerer Johansen.

Heller ikke Sandstads spillende trener Jimmy Glørstad var misfornøyd.

- Vi hang godt med. Laget er mye bedre enn fjorårets, så vi skal vel ta poeng etter hvert. Det er bare å klemme på videre, mener Glørstad som måtte forlate banen med rødt kort i andre omgang etter en mislykket takling.

Ung dommer

Da den oppsatte dommeren ikke dukket opp, ble unge Petter Selvåg Lervik kastet inn som dommer. Og han klarte seg meget bra.

- Han var jo faktisk mye bedre enn mange av de andre dommerne som vi normalt har i 6.divisjon, fastslo Joar Johansen.