Gamle helter fra fotballbanene på 1960- og 70-tallet var søndag samlet til dyst på Mausund.

Til tross for den iskalde nordøsten møtte som vanlig publikum opp tallmessig på Varden stadion for å se på gamle storheter gjøre opp seg imellom lagmessig.

Dessverre kunne ikke Hitra stille lag i år. Inn for dem stilte på kort varsel “Servicelaget” som har hatt kontroll med det meste som har foregått i og rundt festlokalet på stedet.

Sistranda idrettslag møtte Servicelaget i første kamp. Førstnevnte vant denne og gikk til finalen.

Neste kamp sto mellom hjemmelaget Mausund og Tr-Frøya. Oppgjøret endte 0-0 og dermed  straffekonkurranse som Tr.Frøya vant.

- jeg regnet med at Tr.Frøyaspillerne var slitne etter to kjappe kamper. Eller var SIL-spillerne så overlegne som resultatet tilsa?, undrer Sistrandas oppmann, Tore Myrset.

Ihvertfall vant SIL finalekampen med solide 5-1.

For første gang i verdenshistorien hadde mausundværingene med seg en spiller som før bare har sparket “høl” i lufta når han har lekt seg med ungene. Men Vidar Oskarson gjorde ingen skam på mausundlaget, og han mente selv at han var i utmerket form.

Olaf Aursøy var som vanlig tryggheten selv i MIL-målet, selv om man kan si om han at han er “godt opp i åra”.

Rammen rundt det hele var som vanlig flott slik vi vet folket i Utihavet kan. Tr-Frøya hadde med duskedamer som livet opp i kulden sammen med sola som strevde med å komme frem.

Et fornøya Sistrandalag kunne ta med seg den gjeveste pokalen hjem i år.

-  Neste år er det på`n igjen. Og det ser alle disse staute og livsglade fotballspillerne fram til, fastslår oppmann Tore Myrseth.