BJØRGAN - FRØYA FK 7-1:

Dette var ikke dagen for Frøya FK. Målene rant inn bakover, fire bare i første omgang. Og i andre var det ikke stort bedre, da vertene Bjørgan satte tre nye scoringer bak Frøyas målvakt.

- Ikke mye å fortelle om, sier sportslig leder Stig Halvorsen til lokalavisa Hitra-Frøya, og lar skuffelsen skinne igjennom. Frøya hadde i dag muligheten til å ta et brukbart hopp oppover på tabellen. Men med veldig mange forfall av de faste spillerne, og med hele fire unggutter fra 16 årsstallen, ble det for tynt i møte med Bjørgan.

- Vi spiller svakt og slipper inn enkle mål. Det positive er at vi har fire guttespillere som debuterer, hvorav tre på banen samtidig. Det er bra at ungguttene får kjenne på nivået, sier Halvorsen.

G16-spillerne Bjarne Sørdal og Andreas Måsøval gikk på banen fra start. Sistnevnte fikk kjenne både på 4.divisjonsnivået og på en knallhard takling fra Bjørgan, og endte dagens fotballkamp på legevakta på Ørlandet.

4-0 ved pause ble til 4-1 ved Håvard Furberg rett etter sidebytte, men deretter var det bare Bjørgan som klarte å score. Hjemmelaget vant altså 7-1.