Krokstadøra IL skal søndag (5. juni) arrangere "Krokstadøra Rundt" for 50. gang. Det blir både lang og kort løype (4 og 10km.)  Løypa går langs skogs- og grusvei samt i fint skogsterreng.

I anledning 50-årsjubileet blir det egen barneløype på fotballbanen. Denne er tilpasset barn i førskolealder.

I den lange løypa ivinteres det også til konkurranseklasser. Vinnere får napp i Martin Voldens minnepokal. Krokstadøra IL lover pengepremier for løyerekorder, samt vinner av dame- og herreklassen samlet. Premier trekkes på startnummer i trimklassen.

Jubileumshefte

Anne Forren Snildalsli forteller at idrettslaget har laget et jubileumshefte som oppsummerer årene, helt fra det het Krokstadfjellet Rundt og gikk fra skolen, om Melvatnet, over Krokstadfjellet og tilbake til skolen igjen, og fram til nå, hvor man har fått til en fin langløype som idrettslaget har fått gode tilbakemeldinger på.

- I heftet står det litt om historikken, oversikt over alle som har deltatt osv. Vi har også ei kortere løype på 4 km, som passer godt for de minste, eller de som ikke ønsker så lang tur. Og vi kommer bl.a til å ha salg av rømmegrøt, pølse med brød og ikke minst is, reklamerer Anne Forren Snildalsli, som sammen med Nine Lien Skårild er ansvarlig for Krokstadøra Rundt.

Flere opplysninger om Krokstadøra Rundt finner du på idrettslagets nettside