Hitra ILs håndballgruppa bestemte seg i vår seg for å gjenoppstarte seniorlaget for damer, og en gruppe damer har siden da trent i Hitrahallen. Laget er meldt opp til damenes femtedivisjon.

Spilleselskapet NordicBet.com tipper Hitras lag relativt høyt på tabellen:

5. divisjon kvinner avdeling 2:

Rindal: 1.15

Rennebu: 9.00

Hitra:14.00

NTNUI Håndball 5: 15.00

Tynset 2: 20.00

Malvik 3: 25.00

Røros : 30.00

Flå 3: 40.00

Orkanger 3: 40.00

Ålen: 45.00

Sokna: 55.00

- I våres gjorde vi det samme for fotballen og det var utrolig populært. Derfor vil vi nå også gi odds til alle håndballentusiaster og fans av lag i lavere divisjoner. Det er mange godbiter i 3, 4 og 5. divisjon som våre kunder fortjener en spillmulighet på, sier markedssjef Daniel Vassbund fra NordicBet.com.

- For en god del er det kanskje viktigere å prestere selv i 5. divisjon enn om det blir gull til Rosenborg, Brann eller Vålerenga. Det samme er det med norsk håndball der det ikke bare dreier seg om Larvik på damesiden eller gullkamp mellom Haslum, Elverum og ØIF Arendal, sier Vassbund.

Hvor sikre er bookmakerne på at tipsene slår inn?

- Jeg tror noen av våre oddssettere føler at de er ute på dypt vann når de spår 5. divisjon kvinner for region nord/midt-Norge for eksempel. Det er ikke alltid masse informasjon tilgjengelig, men det gjør det hele ekstra spennende. Vi har forberedet oss godt og gjort en stor jobb, så får vi se om vi treffer med tipsene, sier Daniel Vassbund.