Flere medier skriver i dag at markedssjef i Trønder-Avisa og tidligere topphopper Hroar Stjernen er den som vil bli presentert som den nye daglige lederen i RBK.

Også tidligere konsernsjef i Salmar, Frøyas Leif Inge Nordhammer, har vært nevnt i denne sammenhengen. Men han er også i stor grad med i diskusjonen om hvem som får toppvervet som styreleder i fotballklubben.

En ny styreleder skal være på plass i februar, og etter det Adresseavisen forstår står Nordhammer øverst på lista.

– Jeg vet ingenting om at jeg skal være nummer én på en slik liste. Men jeg har lyst på oppgaven, og har tid, sier Nordhammer til avisa.

LES OGSÅ: Nordhammer er åpen for toppjobb i RBK

Tidligere i år gikk Nordhammer - sammen med kompanjong Gustav Witzøe - inn med 2,5 millioner kroner hver til spillerkjøp i Rosenborg.

LES OGSÅ: Vi gjør det med både følelser og fornuft

- Vi gjør det med både følelser og foruft. Vi har selvsagt en kommersiell tilnærming til dette - der resultatet jo er avhengig av den sportslige suksessen som oppnås. Vi gjør det også fordi vi ønsker å bidra til RBKS sportslige suksess, der dette er et virkemiddel til å kunne få tak i de beste spillerne og gi laget en sjanse til å komme seg ut i Europa igjen, sa Nordhammer til lokalavisa Hitra-Frøya.