Utleira - Sandstad/Hitra 2: 2-5

Sandstad/Hitra2 spilte fredag kveld bortekamp mot Utleira i Trondheim. I et ufyselig regnvær var det hitterværingene som tok  føringen fra start og var nær scoring allerede i det første minuttet.

Målet skulle komme, men ikke før etter ca 20  minutt ved lagets kaptein Jimmy Glørstad.Utleira utlignet like etterpå på en dødball. Resten av 1. omgang ble stillingskrig og ebbet ut i 1-1

Sandstad/Hitra2 la om litt på spillestilen i andre omgang og presset et spillende Utleira. Dette medførte mere ballbesittelse på Sandstad/Hitra2, og det var fortjent da Sindre la på til 2-1. Utleira utliknet igjen til 2-2 på et frispark som endret retning i muren.

Flere merkelige dommeravgjørelser i denne kampen tente  Sandstad/Hitra2, og i de siste 20 minuttene løp laget rett og slett over et slitent Utleira og dundret 3 mål bak Utleiras keeper .

Kampen endte  til slutt  5-2 i favør Sandstad/Hitra2.  Mållene blebesørget av Sindre Kvakland 3, Jimmy Glørstad 1 og Halvard Eriksen 1

Tabellen er for øvrig endret da Meldal2/Svorkmo2 ha trukket laget sitt fra serien. Dette medfører at Sandstad/Hitra2 mister 6 poeng og 11-1 i målforskjell.

Tabellen finner du HER