FRØYA FK - BUVIK 2, (4. divisjon): 4-0 (1-0)

"Yes! Endelig satt den! " Bildet av kaptein Karl Erik Bekkens jubelbrøl etter 1-0 scoringa er et beskrivende bilde av lettelsen publikum og ikke minst laget har etter at Frøya FK i kveld utmanøvrerte gjestene fra Buvika med hele fire scoringer. Frøya har hatt en seriestart i motbakke og ballen har ikke trillet lagets vei så langt. Men dette var i kveld endelig glemt.

-  Nå er vi på gang! Dette trengte vi samtlige! En vitamininnsprøytning de luxe!

Slik oppsummerte trener Øystein Wik kampen overfor lokalavisa med tre korte setninger rett etter kampslutt. Da hadde han ledet laget gjennom 90 varierte minutter. En nokså rufsete førsteomgang - dog med et par glimtvis gode angrep - men det ville seg liksom ikke, hverken hos vertene eller gjestene. Ikke før Gustav Magnar Witzøe satte inn ledermålet et par minutter før pause, og kaptein Bekken brølte av glede.

Etter pause fikk trener Wik og mannskapet litt mer orden i rekkene, og kontrollerte Buvik på en langt bedre måte. Gjestene hadde knapt et angrep av betydning, og det vesle som kom, det fikk keeper Christian Sand en hånd på. Forsvaret, med nevnte Bekken, Lars Larsen og Aleksander Bromseth i spissen, hadde god kontroll på det aller meste der bak. Det ga Frøya bedre flyt framover, og andreomgang ble derfor betydelig mer preget av Frøyaangrep.

Hjemmelagets andre ble scoret av Andreas Johansen, etter et innkast i feltet. 3-0 sto Karl Erik Bekken for, også det med en heading etter et frispark ved hjørneflagget. Og 4-0 krediteres Håvard Furberg, sterkt assistert av Ole Mathisen, som dro seg fri og fikk lagt tilbake til Furberg.

Frøyas tre beste etter lokalavisas vurdering:

*** Karl Erik Bekken

** Lars Larsen

* Aleksander Bromseth

Les detaljert referat i live-oppdateringa her