- Ei super helg. Det har vært helt fantastisk- masse unger og ungdommer på tur, uten noe tull av noe slag! Vi er veldig stolte av å ha så mange herlige håndballspillere, forteller Ingrid Kristiansen i Frøya IL etter at håndballgruppa har hatt en stor tropp på Baldus Cup i Lillehammer i helga. Over 100 frøyværinger med spillere, lagledere og foreldre har vært med på turen.

Sportslig sett har det også gått veldig bra. Jenter 13-laget kom hem med gullpokalen etter å ha vunnet finalen mot Rapp.

- Dette er herlige jenter med full innsats på banen! Samme laget spilte seg også til semifinale i J14-klassen, det står det stor respekt av. J2000 har også med seg trespillere som er yngre; to fra 2002 og en spiller fra 2001, forteller Kristiansen.Frøya IL Jenter 16 spilte seg til kvartfinale, mens G14, J14, J15 kom til åttendedelsfinale og J12 til 1/16 finale.

- J11 vant alle sine kamper og J10 gjorde en super innsats i sin første store cup, forteller Kristiansen. Hun understreker at alle Frøya-lagene har hatt super innsats og det har vært jevne kamper der Frøya har hevdet seg bra. Guttene hadde sin siste kamp mot Asker, som til slutt vant finalen i sin klasse.

- Asker fikk seg en oppvekker mot Frøya, som kjempet fantastisk godt og greideå score hele fem mål mot laget som til da hadde sluppet inn kun 13 mål i gruppespillet. Kult!, sier Kristiansen.Hans Kristian Werkland er dommer i Frøya IL og har dømt hele helga. Også han gjort en veldig god figur, og lagledelsen er kjempestolt av at han representerer klubben på en sånn måte.- Sosialt sett har både spillere, trenere og foreldre blitt enda bedre kjent og knyttet sterkere bånd. Frøya har en fantastisk håndballfamilie, og det kjennes ekstra godt når vi kan dele slike opplevelser. Vi er utrolige stolte og litt slitne, sier Kristiansen til lokalavisa på vei hjem.