Hitra IL Jenter 15 vant alle sine tre kamper i helga og feiret på sin måte med en Mannequin Challenge. Dette er en viral-video internett-trend der folk fryser bevegelsene og blit stående som mannekeng-dukker mens videoen tas opp.

Man antar at fenomenet startet av Florida-studenter nå i oktober og blir beskrevet som årets kuleste viral video-trend av mic.com. Trenden har inspirert mange grupper, spesielt idrettsutøvere og lag, til å lage slike videoer. Men selve teknikken er brukt tidligere, også i filmindustrien i såkalte "bullet time scenes" (f.eks. fra "The Matrix".

Hitras Jenter 15 spilte trippel-kamp i helga, og det ble seier i alle tre. I den første kampen møtte de Sverresborg. Begge lagene fomlet litt, og det tok nesten åtte minutter før første scoring. Etterhvert løsnet det for Hitralaget og de vant til slutt 18-15, forteller laget på sin Facebook-side.

I den andre lørdagskampen møtte de Flatås, som ble beseiret 22-17. Søndag var det bortekamp mot Ørlandet. Jentene tok fort ledelsen, og hadde ingen vanskeligheter med å gå seirende ut av kampen. Sluttresultatet ble 11-16 og laget har med det vunnet tre av fire kamper så langt i sesongen.