Tidlig lørdag morgen var Sistranda badet i sol og pyntet til sykkelfest med flagg. Deltagere fra andre deler av landet, er overbegeistret over hvor fin Frøya og arrangementet Tour de Frøya er.

I år var det 772 påmeldte til rittet, som ble startet presis klokken 13.00.

Se alle resultatene fra den store mosjonsklassen her

De første som passerte Nordskaget var en gruppe på fire mann. Allerede i den gruppen var Christoffer Bremvåg fra Gauldal sykkelklubb med, og tiden var 31.19. Siden brøt det ut to mann som fulgte hverandre helt inn til mål, det var Christoffer Bremvåg og Lars Lian fra Lerøy Midnor. Det var Bremvåg som spurtet inn til seier på tiden 1.07.36

Se alle resultatene fra racerklassen her (herrer)

- Jeg berømmer arrangøren for et godt ritt både med tanke på sikkerhet, merking og tilrettelegging, sier Christoffer Bremvåg til lokalavisa.

Vinneren har syklet aktivt tidligere, men det har blitt mindre sykling etter at han startet sin politiutdannelse for tre år siden, forteller han til Tour de Frøyas hjemmesider.  Bremvåg jobbet som politi her ute i fjor og har familie på Dolmøya.

Kvinneklassen ble vunnet av Heidi Jørgensen Krokdal fra CK Viktoria på tiden 1.2035,3 foran Heidi Larsen fra Fjellværøy IL på tiden 1.20.35,4. ikke mye skilte de to beste i både herre og dameklassen.

Se alle resultatene fra racerklassen her (kvinner)