Mandag fyller Kjell Bogø 60 år. rbk.no skriver at i  over halvparten av alle disse årene har han vært en trofast Rosenborg-supporter. Et kjapt regnestykke over kampene han har sett ringside viser at det er snakk om over 650 kamper. Flere enn Roar Strand spilte (644) for klubben.

- Det kan sikkert stemme, sier en litt overrasket Kjell Bogø tiil rbk.no

Han dro på sin første RBK-kamp på 70-tallet, og har hatt sesongkort de siste 25 årene

38 mil tur/retur

Kjell må kjøre 38 mil tur/retur fra Dyrøya til hver kamp. Det betyr i følge rbk.no at det han har kjørt frem og tilbake til Lerkendal tilsvarer Kristiansand - Nordkapp nesten 100 ganger.

- Jeg må bare på Rosenborg-kamp. Jeg får abstinenser hvis ikke, og jeg har opplevd veldig mye opp gjennom årene. Jeg har en stressende jobb og et par timer på Lerkendal er som medisin for meg. Da kan jeg være guttunge igjen, forteller han.

På lørdag mot Vålerenga er han som vanlig på plass når Rosenborg spiller på Lerkendal. Og Rosenborg røper at det venter en liten overraskelse fra klubben i forbindelse med 60-årsdagen.

- Rosenborg er en lidenskap for meg. Renner det blod gjennom meg, så vil jeg være å finne på Lerkendal, sier 60-årsjubilanten til rbk.no