Sandstad/Hitra 2 - Frøya 2  (3-2) 4-2

Lørdag ettermiddag var det dags for et nytt lokaloppgjør i 6. divisjon, mellom Sandstad/Hitra 2 og Frøya 2.

Forsterket lag

Da lagene møttes sist gang på vårparten, endte det med 3-1 seier til Frøya 2, som da hadde forsterket laget med A-lagsspillere.

Denne gang hadde også Sandstad/Hitra 2 hentet inn forsterkninger i fra Hitras A-lag, mot Frøya som stilte med et sterkt lag på bortebane.

Sandstad/Hitra 2 hentet inn forsterkninger i fra Hitras A-lag i dagens kamp mot Frøya 2.

Nettkjenning like før pause

I første omgang var det mye spill fram og tilbake, men det ble Sandstad/Hitra 2 som gikk opp i ledelsen ved Halvard Eriksen og like etter kom Sandstad/Hitra 2 sitt andre mål.

Frøya kjempet godt og kom tilbake to ganger.

Det så ut til at første omgang skulle ende 2-2, men Halvard Eriksen var ikke ferdig og like før pause puttet han på til 3-2 til hjemmelaget.

Langskudd i krysset - på stanga

I andre omgang hadde hjemmelaget mange overganger gjennom hele omgangen, men de fikk ikke uttelling foran mål. I stedenfor ble det Frøya som var nære på å redusere til 3-3, på et langskudd som dundret i krysset på stanga.

Til slutt ga Sandstad/Hitra 2 sine overganger uttelling og Sandstad/Hitra 2 fikk tildelt et straffespark som Halvard Eriksen satte sikkert i mål og han kunne dermed gå av banen med "hatrick".

- Det var en stolt gjeng som sto igjen som seierherrer mot Frøya 2 i dag, forteller lagleder John Olav Johansen i Sandstad/Hitra 2.