Lørdag var siste dagen av NM-stevnet for lag og det var ungdommene som skulle løfte. Hitra vektløfterklubb vant lagserien med klar margin, og var derfor favoritter til gullet i NM. Laget fra Hitra bestod av Runar Scheie, Eddy Knutshaug, Stephen Paulsen og Kim Alexander Kværnø. Hitra VK løftet i tre forskjellige grupper og ledet an i kampen helt mot slutten av konkurransen. De ble slått på målstreken i siste løft av Eskil Andersen fra Stavanger vektløfterklubb.

Feber og influensa

- Alle på ungdomslaget, utenom Paulsen, slet med influensa og feber, så det var nok ikke mer å på denne gangen, sier trener John Birger Brevik.

- Omstendighetene tatt i betraktning, skal guttene være svært fornøyd med resultatet, sier han. Brevik mener det sier noe om lagånden til guttene når de greier å gjennomføre stevnet med så gode resultater på tross av problemene. Paulsen tok 82 i rykk, noe som er 1 kilo opp i personlig rekord, og tangerte i støt på 105 kilo. Laget fikk et resultat på totalt 726,73 poeng, og Stavanger var hestehodet foran med 727,79 poeng.