Håndball herrer 3. divisjon

Melhus/Gimse - Frøya: 17-28

Hjemmelaget Melhus/Gimse var aldri i nærheten av å true seieren for gjestene fra Frøya. Faktisk måtte det svært langt ut i førsteomgangen før hjemmelaget i det hele tatt klarte å score mål. Da var det godt å kunne slippe jubelen løs i garderoben etter at sesongens 6. poeng og foreløpig fjerdeplass på tabellen var sikret søndag. Og ekstra godt, siden bookmakerne på forhånd har spådd en svært vanskelig sesong for Frøya-herrene.

- Gutta jobbet steinhardt og var på hugget, forteller en godt fornøyd trener Roger Tvervåg til lokalavisa Hitra-Frøya.

I helgas første dobbeltkamp (lørdag) tapte Frøya 40-32 mot Charlottenlund. Revansjelysten var derfor stor, forteller treneren.

- Vi var enige om før kampen at vi skulle revansjere oss fra den dårlige kampen i går. Vi spilte enn veldig god kamp i forsvar. Gutta jobbet steinhardt og var på hugget. Vi fikk en tidlig ledelse, nesten halvspilt så hadde Melhus kun scoret 1 mål! Vi går til pause med en trygg og god ledelse.  Vi blir enige om i pausen om ikke å invitere Melhus inn kampen igjen og gå knallhardt ut i 2. omgang. Vi kontrollerer kampen og vinner fortjent, oppsummerer han.

Frøyas målscorere i dag var: Sarunas Ceponis (2), Robin Norheim (5), Hans Petter Trøa Sandvik (4), Kristian Sjøli (9), Marius Næss (5) og Marcus Nøstan (3).