Lørdag var det håndballkamper i Hitrahallen der Trondheimslag var satt opp på kamp. Den første kampen ble spilt mellom Hitras gutter 14 og Strindheim/ Ranheim 2.

Det var et skjerpet lag som gikk ut på banen, for Strindheim har vært en tøff motstander tidligere. Guttene gjennomførte en glimrende førsteomgang. De tok raskt ledelsen og behold den gjennom hele omgangen. Laget viste at de både behersket å gå til angrep og få ballen i mål, samt å stå godt i forsvar, som ikke er guttenes sterkeste side.

Knuser motstanderen

I andre omgang får guttene en litt dårlig start, men motstanderne har aldri en sjanse til å ta igjen Hitra-laget, og målforskjellen blir bare større og større utover i andre omgang. Guttene vinner til slutt knusende 20-9 over Trondheimslaget. Trenere Ann- Kristin Kjeringvåg Willmann og Tone Sætherbø skamroser guttene etter kampen.

- I dag kan vi ikke trekke fram en spiller som spilte bedre enn de andre for de spilte så utrolig godt alle sammen, sier Willmann og Sætherbø

Gutter 14 er et vinnerlag. Så langt har de ikke tapt en eneste kamp, men vunnet to og spilt uavgjort i en. Det er plasser ledig på laget og trenerne ønsker alle gutter som kunne tenkt seg å prøvd håndball om å komme på treningene.

Også de to andre lagene vant sine

I tillegg til G14 spilte også Hitras G12- lag og J15. Det ble full pott i Hitrahallen denne lørdagen for Hitra-lagene gjorde rent bord og vant alle kampene sine. G12 spilte mot Strindheim 4 og vant 13-9. J15 spilte mot Flatås og Sverresborg. Mot Sverresborg vant jentene 18-15, og mot Flatås ble stillingen 22-17.

Flere saker om lokal sport finner du på våre sports-sider www.hitra-frøya.no/sport