25.august arrangeres igjen Toppidrettsveka på Hitra, med langløp som strekker seg fra Jøssnøya på Sandstad til Ulvøya i Knarrlagsund, med Fillan som start og målområde.

– Hele verdenseliten på ski har meldt sin ankomst, og vi ser fram til igjen å kunne arrangere sommerens skihappening for eliten samtidig som vi får vist fram øyregionen på et flott måte for både utøvere, hjelpeapparat, tilskuere og ikke minst TV-seere. Det er et stort idrettsarrangement som krever mange frivillige, og også i år er det ca 200 oppgaver som skal bekles. Det er et stort frivilligapparat i sving både i forkant, på selve arrangementsdagen og i etterkant for at dette skal bli et så optimalt arrangement som mulig, sier Kjersti Rønningen som leder arrangementet.

Hun forteller at mange frivillige allerede har meldt seg, men de ønsker seg enda flere.

– Både folk som har vært med tidligere og helt nye. Å bidra på et slikt stort fellesarrangement er både sosialt og artig og lærerikt. Samtidig som man får være med på å vise fram Hitra og øyregionen på en spesiell måte. Seertallene i fjor nådde nye rekorder (3.plass på mest sette NRK-program i sommer) – vi har som mål at vi ikke skal være noe dårligere i år.

Dette blir 4.året Toppidrettsveka arrangeres på Hitra, og vi håper at du kjenner at du har lyst til å bidra.

Alle frivillige logger inn på hitra.oppgavekortet.no/minside/. Nye frivillige registrerer ny bruker.

Her finnes info om ledige oppgaver som man kan melde seg på.

Har du spørsmål, kan du også ta kontakt med Kjersti (HFK) eller Randi (HIL) eller leder for frivillige, Synnøve Aukan.