MAUSUND - LEINSTRAND 3-3:

Mausund måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Leinstrand. I en førsteomgang preget av liten bevegelse og masse feilpasninger scoret Leinstrand etter fire minutter , mens Martin Berge utlignet etter drøyt 20 minutters spill. Gjestene kunne gå til pause med 2-1-ledelse da Torfinn Antonsen var så uheldig å lage selvmål etter et innlegg fra Leinstrands venstreving.

I andre omgang tok kampen seg opp betraktelig både i tempo og intensitet, og det oppsto stadig målsjanser. Håvard Holte Os utlignet til 2-2 allerede et par minutter ut i omgangen, og etter drøyt halvspilt omgang sørget John Ivar Theodorsen for MIL-ledelse etter fint gjennomspill av Dag Inge Mathissen. Det tok bare tre minutter for Leinstrand å utligne, igjen med god hjelp av MIL. En corner ble slått over alle i feltet, men i stedet for å la ballen gå til utspill, slo en hjemmeforsvarer ballen inn i feltet, rett i beina på en motspiller som scoret kontant.

Mausund spilte seg til mange store sjanser mot slutten av kampen og var nok nærmest seieren, men kan bare skylde på seg selv for de mange spolerte sjansene.

Dag Inge Mathissen og Lars Kr. Larssen på midtbanen og John Ivar ”Theo” Theodorsen var best på et ujevnt besatt MIL.