Årets grendaserie i fotball på Frøya starter i idrettshallen lørdag 24. januar.

– Grendaserien er en arena for de som har travle dager og ikke finner mye tid til å delta aktivt i idretten. Mange av deltakerne er foreldre, onkler, tanter, søsken, ja til og med besteforeldre som stiller opp for alle de håperfulle idrettsutøverne vi har på Frøya.Dette er deres mulighet til å konkurrere mot nabogrenda eller kollegaen i en uhøytidlig turnering, forteller Stigf Halvorsen.

Regler

Som tidligere har spillerne noen hovedregler å forholde oss til:

1.  Ingen aktive fotballspillere har mulighet til å delta, uansett nivå. Gjelder ikke jenter.

2.  Må  fylle 20 år i 2015.

3.  3 corner straffe som taes ishockey-style

4.  12 minutters kamper.

5.  De lagene som har damer eller 50 pluss på laget vil ta ett straffespark for hver av dem som spiller over halve kampen.

6.   I år vil alle 6 rundene i tillegg til å være en del av serien som avsluttes i november, avsluttende hver lørdag. Det betyr at det er muligheter for heder og ære hver eneste runde.

"Barnas halvtime"

- I tillegg vil vi i år arrangere "Barnas halvtime", hvor barn i alle aldre får spille fotball i 30 minutter. Dette vil bli gjennomført ca kl 1200, forklarer Halvorsen.

Det vil også være fullverdig kiosk hvor det blir mulighet til å få seg både mat og drikke.

Han oppfordrer alle kompiser og bedrifter om på melde på lag, enten for abre en helg eller hele serien. Spørsmålet blir om noen klarer å slå Klubben Grendalag som har vunnet to år på rad.

Intereserte kan ta kontakt med Stig Halvorsen pr mail eller tlf:

stig@havbruksservice.no eller 40488671 for nærmere info.

Barna får en egen halvtime i grendaserien.