- Det er jo lov å håpe. Men akkurat nå er det ikke mye som tyder på at det blir en mobilisering for å stille lag, sier oppmann Joar Johansen.

Også i forkant av 2008-sesongen bestemte Mausund IL seg ikke å stille lag i fotballserien. Da ble det mobilisert, og man fikk i siste liten mønstret lag.

Mausund IL er etter all sannsynlighet den klubben i Norge med størst publikumsoppslutning i forhold til folketallet. Av 250 fastboende har det ikke vært uvanlig at 100 har møtt opp på Varden for å se heimekampene.

Oppmannen forteller at det er tatt flere runder med spillergruppa og miljøet rundt den, men at man ikke lenger ser at det er grunnlag for at lille Mausund går på sin 45. Sesong i seriesystemet

- Det har i de senere år blitt stadig færre mausundværinger som spiller fotball, og vi har derfor hatt behov for stadig større andel spillere utenfra, noe som har medført at det har blitt stadig vanskeligere å stille lag, spesielt på hjemmekampene. Når vi i tillegg foran kommende sesong opplever at flere lokale spillere legger opp,og flere av spillerne utenifra går til klubber i Trondheim for å slippe reisebelastningen, må vi dessverre innse at vi ikke har nok spillere til å ta fatt på en ny seson, sier oppmannen.

Han vil rette en takk til Vardens fantastiske publikum:

- Dere har støttes oss trofast gjennom alle år. Dere har vært fantastiske og er uten tvil det beste publikummet i Trøndelag, sier oppmann Joar Johansen.

Joar Johansen