Serieåpning 4. divisjon menn

Hitra idrettspark fredag kl. 19:30

Hitra FK - Kvik

Hitra FK seniortrener Ole Hofstad Eide debuterer som seniortrener når odds-favoritt Kvik kommer til Hitra idrettspark. Men troppen han stiller, har god erfaring, bedyrer han.

- Vi har stort sett samme stall som i fjor og stiller det sterkeste mannskapet vi har. Vi kommer til å gå hardt ut og går alltid for tre poeng hjemme, sier Eide til lokalavisa få timer før 4. divisjonsavdelinga sparkes igang. Hitra FK møter Kvik fredag kveld, Frøya FK serieåpner borte mot KIL/Hemne 2 på søndag.

Sterk motstand

Kvik rykket ned fra 3. divisjon i fjor og antas å være et av avdelingas sterkeste lag. Det samme gjør bettingselskapene som har beregnet odds foran sesongen.

- Vi antar at Kvik er det sterkeste laget i ligaen og de er klare favoritter. Men vi har ikke tenkt å legge oss bakpå, sier treneren.

Ole Hofstad Eide var spiller på laget i fjor. Han er oppført på kampkortet også i år og ser ikke bort fra at han kommer utpå selv. Han mener laget har hatt en grei sesongoppkjøring.

- Vi har trent bra gjennom vinteren og jeg syns det ser ganske bra ut. Men hvor bra får vi jo ikke vite før i kveld, sier Eide.

Målsettinga

Laget har ikke hatt eksterne treningskamper i oppkjøringa, men brynt seg internt mot juniorlaget.

- Vi har som målsetting å ende på øverste halvdel, altså omtrent der vi havnet i fjor.

- Og så kan vi se fram til to nye lokaloppgjør også i år?

- Ja, å slå Frøya er et fint lite delmål. Det gir ekstra motivasjon. Og ekstra artig med slike kamper med mye folk tilstede.

- Spent på din egen, nye rolle?

- Det er første gang som trener for et seniorlag, så det blir artig det.

Juniorer forsterker laget

Hoftad Eide forteller om kun mindre justeringer i troppen i år sammenlignet med laget som kjempet i øvre del av 4. divisjon i fjor.

- Vi er stort sett det samme laget. Steffen Bremvåg er tilbake. Ellers har vi også Arnt Inge Strøm. Han reiste mye i fjor, men i år har han trent jevnt og blir viktig for oss. I tillegg har vi et par gode juniorer som skal være med på fast basis i år og vil forsterke laget; Vi satser på å ha med Fredrik Reksen og Erik Jørgensen med på alle kampene. Vi har ingen forfall til i kveld og stiller derfor så sterkt som vi kan gjøre, sier treneren.