Hitra IL og Hitra fotballklubb inviterer til byttehelg for all slags sportsutstyr i Fillan klubb- og grendehus, 3. og 4. desember.

«Vi ønsker å bidra til at flest mulig får mulighet til å være med på aktiviteter og idrett og arrangerer derfor byttehelg der du kan kjøpe og selge brukt utstyr. Dette er dessuten en fin måte å bevege oss fra "bruk og kast" til "bærekraft". Derfor arrangerer Hitra Idrettslag og Hitra Fotballklubb i samarbeid med Sparebank 1 SMN byttehelg i Fillan klubb- og grendehus», skriver Hitra IL på mitt-lag.no.

Alle er hjertelig velkommen både som kjøpere og selgere, uansett hvor på Hitra man bor og om man er medlemmer i lagene eller ikke.

I løpet av byttehelgen kan man for eksempel kjøpe eller selge langrennsski, skøyter og akebrett. Foto: Sparebank 1/Berre.

Innlevering av utstyr som man vil selge leveres inn i Fillan klubb- og grendehus, torsdag 1. desember og fredag 2. desember (se mitt-lag.no for tidspunkt). Følgende kriterier gjelder:

• Utstyret må være i god stand, klart til bruk. • Bestem deg på forhånd for hvilken pris du vil selge for. • Salgssummen blir overført på Vipps til selger, minus 5 % som går til et godt formål som Hitra Frivilligsentral velger. • Utstyr som ikke blir solgt må enten hentes søndag 4. desember eller overlates til klubbene for å gis bort.

Forslag til hva som tas i mot for salg er langrennsski eller alpinski, sko og staver. Skøyter, fotballsko, sportsklær, sportssko og akebrett.