Her er prisene som ble delt ut og juryens begrunnelse:

Talentpris jente: Linea Solli Espnes

Prisen går til ei jente som har levert på høyt nivå gjennom hele sesongen.

Hun har et godt treningsoppmøte og viser alltid full innsats.

Har utviklet seg som en god en lagspiller og scorer alltid mange mål. Hun har en skuddfot som mange motstandere frykter, og får det til å se enkelt ut å score mål.! Hun er svært engasjert og har en vilje til å alltid prestere enda bedre.

Salmars talentpris går til Linea Solli Espnes

Trym Sæther Sandvik får årets talentpris i Frøya FK. Her sammen med klubbens Bjørn Ivan Espnes og Marit Ervik.

Talentpris gutt: Trym Sæther Sandvik

Prisen går til en gutt som er en skikkelig terrier og ballvinner. Han løper mye på banen og er en meget god midtbanespiller. Han er en humørspreder, med gode verdier og holdninger, og er alltid den som stiller opp før, under og etter trening. Han er tross sin unge alder en viktig bidragsyter på det sosiale også på seniorlaget.

Salmars talentpris går til Trym Sæther Sandvik

Årets lagspris går til G13. Foto: Frøya FK

Lagspris: Gutter 13

Årets lagspris går til et lag som har godt treningsoppmøte og er en stabil treningsgruppe. Guttene viser gode holdninger både på og utenfor banen. De har vist god utvikling i år.

Det som var avgjørende for akkurat den prisen var tilbakemelding fra en cup guttene deltok på i sommer. Her stod det bla annet at det var flotte ungdommer som oppførte seg spesielt godt og at de var hyggelige og høflige med alle de møtte. Flink til å inkludere og bry seg.  «Frøya FK skal være stolte av både spillere, ledere og ikke minst de verdiene og positive energien de sprer rundt seg», sa en av de ansvarlige for Skandia cup.

Årets lagspris går til G13.