FRØYA FK - TILLER 2-4:

- Denne kampen hadde fortjent en bedre skjebne, sier trener Øystein Wik.

For selv om Frøya tapte dagens kvalifiseringskamp til NM, var det vanskelig å bli alt for misfornøyd. Frøya FK er spådd å få det vanskelig i tredjedivisjon denne sesongen, men spilte jevnt mot en av seriefavorittene.

Tiller rykket ned fra 2. divisjon i fjor, og var i ettermiddag motstander på kunstgresset på Nabeita. Tiller er tippet som en av favorittene til å rykke rett opp igjen og stilte med et slagkraftig lag.

En jevnspilt kamp der Tiller kom i føringa to ganger, men Frøya svarte umiddelbart. Tiller var nok et strå hvassere foran mål - det var forskjellen på lagene i dag.

- Gutta viser at de tar til seg det  vi har trent på. De var gode på gjenvinning, og jevnet over var det mye godt angrepsspill, sier trener Øystein Wik.

To "nye" spillere ble fulgt litt ekstra nøye av heimepublikummet i dag. 16-årige Preben Øien fikk tillit i målet, og ex-Mausundspiller Kim Hansen skulle vise at han har noe å gjøre i tredjedivisjon. Begge kom godt ut av den første offisielle kampen.

Rett etter kampen er det kun en ting Preben Øien er misfornøyd med: han fikk en straffe dømt mot seg.

- Det var ikke straffe. Jeg var ikke borti spilleren, sier han.

Frøyamålene ble scoret av Mats Henriksen (straffe) og Håkon Stensaas.

Frøya FK sparker igang serien tirsdag 17. april, da i bortekamp mot Rosenborgs tredjelag. Første hjemmekamp på kunstgresset på Nabeita blir i runde 2, som spilles lørdag 21. april.

Håkon Stensås scoret Frøyas andre mål
Magnus Knutsen Helgesen er ny spiss på Frøya
Leif Jone Strømø er tilbake på Frøyas førstelag
Frøyaspillerne kjempet til krampen tok dem