Etter en vellykket treningsamling i regi av Hitra Vektløfterklubb var det denne lørdags-ettermidagen lagt opp til sommeravslutning og stor feiring med middag i klubbhuset. Både utøvere, trenere, foreldre/foresatt og besteforeldre var invitert.

Hele 60 personer deltok på middagen der det ble servert asiatisk buffet og kaker med kaffe etterpå.

Under middagen ble det delt ut utmerkelser til utøvere som både har representert klubben over lengre tid og som har utmerket seg spesielt ved å vinne mesterskap og/eller har blitt tatt ut til å representere Norge under større mesterskap.

De som mottok utmerkelser var Kristian Ulvan, Tore Bjørstad, Ole Magnus Strand, Kevin Lund, og Runar Klungervik.

I tillegg ble det delt ut utmerkelser til de som i løpet av året har fått medaljer i Norges-mesterskap. De som mottok pris for det var: Runar Klungervik, Karl Petter Ulvan, Marius Haranes, Runar Scheie, Stephan Paulsen, Kim Aleksander Kværnø, Tina Marita Kværnø, Ole Magnus Strand, Mats Bye Herø.

I tillegg har Hitra Vektløfterklubb også deltatt i mesterskap i Trondheim i slutten av juni. På Nidelv IL sitt anlegg på Tempebanen ble det arrangert kretsmesterskap i 5-kamp. Vi deltok der med en tropp på 10 personer. 5 kamp øvelsene består i tillegg til rykk og støt av 40 m parløp, tre-hopp og kulekast.

Det premieres etter poeng som utregnes etter alder på hver av øvelsene. Utøverne kom hjem med 3 gullmedaljer, 1 sølv og 2 bronsemedaljer.