Håndball, 3. divisjon, herrer, Frøyahallen

Frøya IL - NTNUI2: 29-30 (15-15)

Frøya IL sitt herrehåndballag var klare for sin første kamp på hjemmebane for sesongen. Det var et kampklart lag som begynte med ballen.

- En utfordring er at vi spiller på hjemmebane og da gjelder det å få kontroll over nervene, sier trener Marciej Karpinski.

Frøya tok raskt ledelsen i første del av første omgang og lå på det meste 4 mål foran NTNUI. Kjetil Pettersen sto sterkt i mål, men bortelaget halte innpå Frøya  mot pause. NTNUI utlignet til 15-15 på tampen av første omgang.

Magnus Nøstan i aksjon for hjemmelaget

Over 130 solgte billetter

Fan-skaren til håndballguttene stilte opp, og det var over 130 voksne som hadde løst billett i tillegg til barn. Karpinski forklarer at grunnen til at NTNUI tok igjen Frøya var at det ble gjort en del bytter og det skapte misforståelser.

- Vi må bare nullstille oss og spille like godt som vi gjorde i første del av første omgang, sier Karpinski idet guttene går på banen for å spille andre omgang.

Rell Sæther

Jevnt

Etter pause spiller Frøya og NTNUI en ekstremt spennende og jevn kamp. Lagene veksler på ledelsen helt fram til siste spilleminutt. To minutter før slutt er stillingen 28-28, men NTNUI får inn to mål før dommeren blåser i fløyta. Kampen ender 29-30 til NTNUI. Toppscoreren på laget er Robin Norheim med 11 mål.

- Jeg er jævlig skuffa. Det verste var at vi tapte med et mål, er Norheims kommentar til kampen.

(Lokalavisa kommer tilbake med mer fra kampen.)

Keeper Kjetil Pettersen fortviler.