MELDAL - HITRA FK: 1-6

Hitra FKs damelag reiste søndag kveld til Storås for å måle krefter mot Meldals damer. Det endte med storseier til Hitra på hele 6 - 1.

- Det er vel kanskje den største seieren Hitras damer har vunnet som 11-er lag, mener en stolt trener, Dag Willmann.

Dette betyr at Hitra ender på 5. plass i vårserien.

- Vi har en liten stall, så vi har benyttet noen «leiesoldater» for å klare å stille lag i noen av kampene. 16-åringene, Ronja Athammer, Lina Selvåg og Tonje Sætherbø har hjulpet oss i flere kamper, og det har på ingen måte svekket oss. Snarere tvert i mot, sier Dag Willmann.

De har også benyttet seg av noen utflyttede spillere. Hege Sundet var hjemme på Hitra og hjalp laget mot Orkanger. Malin Rødde har stilt opp både mot Leksvik og Meldal,  og i går stilte i tillegg Anita Sandvik opp.

- Dette er alle spillere jeg gjerne kunne ha tenkt meg som faste i troppen vår. Da tror jeg flere skulle fått trøbbel mot oss, sier treneren.

I kampen mot Meldal mener Willmann hele laget spilte godt. Han trekker likevel fram Nina Antonsen.

- Det er morsomt å se at Nina er oppe i mot det nivået vi vet hun har inne. Ikke bare scorer hun to mål, men hun er også meget sentral i det meste av det vi skaper fremover på banen. Hun har hele sesongen slitt, og sliter fremdeles med en strekkskade. «Leiesoldaten», Anita Sandvik gjorde også en meget god kamp og avbalanserer forsvaret vårt på en flott måte. Det spørs om vi ikke må sette i gang «aksjon overtalelse» her før høstsesongen, sier Willmann.

- Sara Baglo Lund bør på bakgrunn av hele vårsesongen nevnes spesielt, fortsetter Willmann.

- Vi trenerne er nok litt bortskjemt når det gjelder henne og vi tar det liksom litt for gitt at hun er over alt,  og driver med seg laget samtidig. Hun er rett og slett en fotball-treners drøm, med både talent og (ikke minst) meget gode holdninger, sier treneren.

Mot Meldal skrev hele fem forskjellige spillere seg på scoringslista: Nina Antonsen (2), Lise Røvik, Ingvill Børø, Lina Selvåg og Malin Rødde.