Tirsdag ettermiddag ankom Rosenborgs A-stall Frøya for å gjøre seg klare for onsdagens fotballskole for 5-12 åringer på Frøya idrettspark. I vorspielet onsdag kveld ble RBK-gutta sendt på en skikkelig frøyværsk rundtur.

Her ble det blant annet besøk på Kattholman, på Rosenborg-sponsor Salmars oppdrettsanlegg. Ombord i flåta på anlegget fikk spillerne muligheten til en sniktitt på lagkamerat Christian Gamboas VM-kamp for Costa Rica på TV, før turen gikk ut på fisketur. Her var det en danske som utmerket seg først; Mike Jensen smilte svært bredt da han fikk den første store torsken over ripa ved Mausund. Kvelden ble avsluttet med en strålende sjømatbuffet på Den Muntre Matros på Mausund.

Lagkaptein Tore Reginiussen, med fiskestanga i handa, er i hvert fall ikke i tvil om hva han mener om Frøya-oppholdet så langt, og viser det tydelig til ære for fotografen.

- Vi gleder oss til RBK fotballskole på Nabeita, sier Reginiussen.

Fotballskolen starter på formiddagen og holder det gående fram til i firetida. A-lagstroppen til RBK skal være trenere for de unge øyværingene, og det er også lagt inn tid til en matbit - og autografskriving, selvfølgelig.

- Vi tror fotballskolen vil berike, stimulere og motivere fotballen i øyregionen, sier Solveig Gaasø, styreleder i Frøya fotballklubb, som står som arrangør av skolen, sammen med sponsorene Salmar og Skretting.

Flere nyheter fra Frøya fotballklubb på klubbens Mitt Lag-sider

En strålende fornøyd dansk midtbanespiller, Mike Jensen, fikk den første store torsken på Mausund.
Vel om bord i fôrflåten på Kattholman, fikk RBK muligheten til en sniktitt på lagkamerat Christian Gamboas VM-kamp.