4. div damer : FRØYA - NTNUI 5: 32-18

4. div herrer: FRØYA - Stjørdals-Blink 2: 28-21

Frøya ILs seniorlag hadde ulike ambisjoner foran årets sesong. Herrelaget hadde forventninger om å kjempe i tetet i sin avdeling, mens damelaget (som i utgangspunktet var et j 18-lag) la lista langt lavere.

Etter helgas kamper, og med to-tredeler av sesongen er spilt, ligger både herrene og damene på pallplass i sine 4-divisjonsavdelinger.

Damelaget møtte NTNUI 5 i dag, og stilte med så stor tropp at de kjørte "hockey-oppstilling" med to hele rekker som spilte halve omgangene hver.

- Vi hadde en tung start, med mye stress og feil. Men det bedret seg utover, og i andreomgangen var det enveiskjøring, forteller trener Øystein Claussen.

Herrelaget møtte tøffere motstand enn ventet, og da de underveis i kampen fikk skader på både Conor Foster, Kristian Sand og Jonas Stokke, og Robin Norheim pådro seg rødt kort, ble det en meget tøff batalje for de gjenværende spillerne.

- Det ble veldig tøft å forsvare seg etterhvert. Men de som var igjen tok virkelig tak. Og vi var bra taktiske, og hele laget brukte hodet da det først ble såpass vanskelig, sier herretrener Maciej Karpinski.

Etter helgas to seire ligger herrelaget på tredjeplass, a poeng med toer Klæbu som har en kamp mer spilt.

Og damelaget ligger nå på tredjeplass i sin avdeling.