I ettermiddag tok Hitras Jenter 13-lag i mot Ranheim til seriefinale hjemme i Hitra idrettspark. Hitra ville klart seg med uavgjort, men hitterjentene var skikkelig tente fra start og tok tidlig ledelsen 1-0 og 2-0 ved Mia Bjerkan.

Etter dette jevnet spillet seg mere ut og begge lag hadde flere sjanser. Et kjennetegn for de unge fotballtalentene fra Hitra er at de er vanskelige å score på. Men en hel volley etter corner kunne ingen stoppe og ny spenning på 2-1. Mot slutten av omgangen var det Hitra sin tur på corner. Etter et innøvd trekk scoret Mari Letnes et flott mål og lagene gikk til pause med 3-1 til Hitra.

Meget solid

- I pausen fikk Halvard Stadsvik sin favorittlåt spilt over hele anlegget og alle tilskuerne danset lett til "silikon i tatti" med Vassendgutane, forteller Frode Arntsen i lagledelsen.2. omgang var spillemessig jevn, men Hitra var meget effektive, først og fremst ved en meget god og opplagt Mia Bjerkan som puttet to på rad før Elisabeth Sætherbø scoret iskaldt alene med keeper og 6-2 til Hitra.

Etter litt "hawaii" på slutten ebbet kampen ut med 7-4.

- Hitra gjennomførte en meget solid kamp og alle spillerne viste kjempestor innsats og mye flott spill, sier Arntsen.

Har vunnet samtlige kamper!

Dermed gikk Hitra gjennom hele 1.divisjon med bare seire! For å understreke jentenes prestasjon så er det 2 avdelinger i 1.divisjon for hele Trøndelag og Hitra vant den for Sør-Trøndelag helt overlegent.

- Dette er ikke hverdagskost for lag fra øyene, sier en stolt Arntsen.

Etter kampen dro hitterjentene rett i bassenget for å feire, mens Ranheim ble invitert inn i klubbhuset på hamburger og cola før de satte kursen hjemover.