Frøya åpnet kampen frisk med vinden i ryggen, og etter ti minutter blir Zuva felt, og Jøran Adolfsen scorer sikkert fra straffemerket. Fem minutter senere spiller Ranheim 2 seg enkelt igjennom, og lagene er like langt. Etter en halvtimes tid blir Jørgen spilt igjennom av Zuva og scorer 2-1 målet som også blir pauseresultatet. En vel fortjent ledelse etter en god første omgang av Frøya.

I andre omgang foregår det meste av spillet på midtbanen, og ingen av lagene klarer å etablere noe spill på motstandernes banehalvdel. Når Janek Kalda bredsider inn 3-1 etter 84 minutter er frøyværingene sikre på seier. Men slik ble det altså ikke, rett etter scorer Ranheim 2, og på overtid utligner de på straffespark. Ranheim presser på for scoring, og det er kun flaks som hindrer Frøya fra nok et tap. I tumultene som oppsto etter utligningen til Ranheim ble Zuva utvist, mest sannsynlig for språkbruk.

Trener Øystein Wik er godt fornøyd med innsatsen.

- Vi jobber kollektivt veldig bra. Vi har bra press defensivt, og folk viser at de er tilbake etter sist kamp mot Åfjord, sier han.

Frøyas tre beste: Jøran Adolfsen, Tore Erik Skeimo Løvås og Fredrik Witzøe.