Hitra FK oppnådde bare en seier og tre poeng i vår, men nå ser det ut til at trenden har snudd. Først vant hitterværingene 2-1 i lokaloppgjøret mot Frøya 2. Deretter ble TØH (Tr.heim Økonomiske Høyskole) denne uka satt på plass med grundige 7-1.

Trener Jan Morten Bjerkan forteller om stor entusiasme i spillergruppa.

– Etter vårsesongen så det selvfølgelig mørkt ut, men nå er humøret på topp. Vi føler at vi er på riktig vei, og ser muligher for å klatre på tabellen, sier Hitra-treneren.

På bortebane mot TØH, ledet Hitra 2-1 ved pause. Hitterværingene var likevel ikke helt fornøyd med prestasjonene de førset 45 minuttene, og bestemte seg for å vise at de kunne bedre. Resultatet lot ikke vente på seg, og fem nye scoringer sørget for solid 7-1-seier. Sverre Tore Sivertsen scoret hele fem mål, mens de to siste ble besørget av Sindre Kvakland og Andreas Haltland.

Lørdag er det ny bortekamp, denne gang mot Tempo som ligger på tredjeplass. Men hitterværingene slo nettopp Tempo i vårkampen, og håper medgansgbølgen ruller videre når de tar turen til Trondheim og Romolsila kunstgress.