Charlotte Audestad er mest kjent for albumet ”På feil si’ av vei’n” som sjarmerte mange med sin humor og hverdagspoesi. Nå skal sangeren redde hverdagen til Ranheim.

- Det er et vesentlig beløp det er snakk om. Vi hadde slitt betraktelig hvis det ikke vært for Charlotte. Å få sponsorer i vårt marked er veldig tøft, så vi ble ganske overrasket da en artist ville være med på å sponse klubben vår, sier Brynjar Aune fornøyd.

- Det er virkelig helt unikt i Norge, legger han til.

«Hitterværing» sponser Ranheim

- Men hvorfor vil en «Hitterværing» sponse Ranheim?

- Hehe det er jo litt galskap selvsagt. Men det er jo to lag i Trondheims-området: RBK og Ranheim. Det er Ranheim jeg kan relatere meg mest til. Klubben er jo litt som meg selv - På vei oppover! Jeg er jo ikke akkurat rik, men jeg ser på dette som en god - og litt annerledes investering for min egen karriere også.

- Både Ranheim og meg selv er jo «underdogs» i utgangspunktet, så det er ekstra gøy å kunne hjelpe dem. I tillegg til at det skal utvikles gode fotballspillere, fokuserer klubben også på at spillerne også skal utvikle seg utenfor banen og bli gode medmennesker. De har blant annet et nært samarbeid med Kirkens Bymisjon. Det er flotte verdier jeg gjerne støtter.

- "Perfect match"

I tillegg til pengestøtten skal Ranheim og Audestad samarbeide om felles arrangement hvor Charlotte skal opptre.

- Jeg gleder meg mye til det og ser fram til å få vise flere hva slags artist jeg er, sier hun.

- Charlotte er en flott jente som byr på seg selv og er lik oss selv. Vi er en perfekt «match», ler daglig leder Brynjar Aune.Artisten går også i disse dager i gang med sitt nye album.

Charlotte peker stolt på sin egen logo, som pryder Ranheimdrakten.