Før åpningskampen i Frøya storhall mellom et sammensatt Frøya/Hitra-lag og Rosenborg Ballklubb, skal publikum får høre den velkjente "Bilde tå`n Ivers". Denne Rosenborg-hymnen, spilt av Åge Aleksandersen, og som alltid spilles foran RBKs kamper på Lerkendal, skal denne gangen framføres av Sistranda mannskor.

Ifølge programmet for dagen, som prosjektkoordinator Jan Otto Fredagsvik for Helhetlig Idrettspark nylig har sendt ut, starter dagen med samling i den like nye basishallen. Her skal RBK-spillerne leke sammen med unge brukere av hallen. Litt senere på dagen -  onsdag den 23. november - åpner storhallen dørene. Etter en kort åpningsseremoni og kamper mellom aldersbestemte lag, blir det kamp mellom Frøya/Hitra og RBK.

- I tillegg til å få ta den nye fotballhallen i øyensyn får publikum også en unik sjanse til å hylle RBK som årets suverene seriemestere og kanskje også nykårede cupmestere! Og så blir det moro å se hvor mye motstand våre egne fotballgutter i regionen kan gi Norges beste lag. Og moro blir det å se de små rekruttene utfolde seg på den nylagte kunstgressmatta, sier Fredagsvik.

Det legges ut for salg billetter til 450 sitteplasser og inntil 1750 ståplasser til arrangementet.