NM for lag er avslutningsmesterkap etter at lag-serien avsluttes om høsten. Lagserien fungerer som kvalifisering for dette Norgesmesterskapet. NM Lag ble i år arrangert av Tønsbergkameratene, en klubb som  har svært lange tradisjoner i vektløftersammenheng i Norge. Mesterskapet har gått over to dager, fredag med ungdom og veteran og lørdag med jenter, junior og eliteløftere.

Hitra Vektløfterklubb konkurrerte i juniorklassen på lørdag og endte opp med bronse i  junior-klassen etter en relativ jevn kamp mellom flere klubber. Tambarskjelvar IL stakk knepent av med seieren foran Stavanger IL.

Hitra Vektløfterklubb sitt lag bestod av Ole-Magnus Strand, Runar Klungervik, Kristian Ulvan og Kevin Lund.

Ole Magnus Strand gjorde 68 kg i rykk og 95 kg i støt, tilsammen 2 kg økning i personlig rekord.Runar Klungervik tok 63 kg i rykk og 80 kg i støt, til sammen 8 kg økning i pers. Begge disse guttene henholdsvis 14 og 15 år løfter egentlig i klasse for ungdom og det gjør de helt til de blir 18 år. Både Ole Magnus og Runar har et stort potensiale fremover på grunn av sin unge alder.Kevin Lund gjorde 80 kg i rykk og 110 i støt,  han satset på personlig rekord i begge øvelsene men bommet på de siste løftene i både rykk og støt og endte opp med litt under personlig rekord i rykk og tangering i støt. Den siste i ilden var Kristian Ulvan. Han gjorde 95 kg i rykk og 120 kg i støt, noe som er ny personlig rekord  i begge øvelsene .