FRØYA IL - RØROS: 30-30 (håndball herrer 3. divisjon)

- Det er alltid surt å tape poeng, sier frøyatrener Maciej Karpinski, rett etter at sluttsignalet har gått, og det er klart at Frøya og Røros må dele poengene i det som ble en av de mest spennende seniorkampene spilt i Frøyahallen på lang tid.

Frøya startet med høye skuldre, og etter de første ti minuttene var det ingentiing som tydet på at dette skulle bli den jevnspilte trilleren det ble. Røros ledet 4-0 etter fem minutter, og bortelagets keeper hadde demonstrert klassespill som tydet på at Frøyas skyttere ville få det vanskelig i denne kampen. Frøya virka tafatte og nervøse. Men gradvis begynte de å finne ut av det, og Robin Norheim ledet an med flere gode avslutninger. Frøya jobbet seg gradvis inn i kampen, og cirka 20 minutter uti førsteomgangen sørget Jonas Stokke for at heimelaget var a poeng med Røros (9-9). I denne perioden spilte frøyaguttene suverent i etablert angrep, og på den andre siden av banen briljerte Ketil Pettersen i målet. Frøya dro fra og hadde en periode en firemålsledelse. Røros reduserte to ganger slik at pauseresultatet var 17-15.

Andreomgangen ble like spennende som den første, og med et entusiastisk publikum som fyret opp, holdt trøkket seg helt til sluttsignalet gikk. Lagene vekslet på å være i føringen, men Frøya lå foran med ett og to mål i en lengre periode. To minutter før slutt stod det likt, og etter at begge lag hadde misbrukt sjansen til ta føringen i sluttminuttene fikk Frøya frikast i det sluttsignalet skulle gå. Men Frøyas toppscorer Robin Nordheim klarte ikke å skyte hull i den massive rørosmuren som ble stilt om, og begge lag måtte gå av banen litt snytt.

Frøyas bestemann Robin Norheim scoret 13 av Frøyas 30 mål.