Sanna Fjeldvær spiller for Vordingborg i volleyballens toppserie i Danmark. Forrige gang de møtte serieleder Brøndby ble Sanna kåret til banens beste. Etter den gang har Brøndby sikret seg seriemesterskapet, mens Vordingsborg har kjempet om plass i sluttspillet. Sist fredag møttes lagene igjen. Også denne gangen ble Sanna sentral. I det femte og avgjørende settet startet Sanna på benken, men så gjør treneren grep. Slik beskrives det på Vordingsborg VKs hjemmeside:

«Man tager en af dagens bedste spillere ud fordi man har Sanna Fjeldvær på bænken som sidst vi slog Brøndby kom ind i 5. sæt og afgjorde kampen... Den præstation kopierede Sanna til punkt og prikke og med 7 rene vindere fra Sanna og ikke en eneste fejl var hun absolut kvinden bag sejren i 5. sæt. Cifrene 15-6 siger alt og når Sanna tegnede sig for halvdelen af vores points i dette sæt var der ikke noget at sige til at hun fik stemmerne som kampens spiller... Sejr på 3-2, 3 point på kontoen og dermed en foreløbig 3. plads i ligaen…»

Seieren betyr at Voldingborg er sikret plass i sluttspillet.

- Jeg er veldig glad for at vi har komme til sluttspillet. Det betyr veldig mye da vi har brukt utrolig mye tid og krefter, og ofret så mye fritid. Så er det herlig å få resultater for det. Om fredagens prestasjon er det for min egen del viktig å vise for laget at jeg har noe å bidra med. Det er veldig konkurranse om spilleplassene på banen. Og ikke minst var det jo artig å vise kjentfolk hva jeg kan. Det var nemlig syv tilskuere fra Hitra på tribunen, forteller Sanna Fjeldvær til hitra-froya.no.